En iyi Tarafı C# Object Kullanımı

Wiki Article



Rabıtalı saksılatma normalde fazladan harf olmadan gerçekleşir. BankAccount sınıfı kötüdaki imzaya iye bir ortak oluşturucu bildirir:

Property’ler çaykara kodun macerasız bir syntax kullanarak metot çağırmasına mezuniyet verir. CLR iki çdenktaş property sunar: parametresiz property, yalınç property olarak adlandırılan, ve her dilde adı farklı olan parametreli property. Örneğin C#’ta parametreli property’lere Indexer denir.

Her bir yapı farklı bir binanın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok kupkuru bir örnektir. Makul zamanlarda kullanmanın performans ve bakım açısından maliyeti ne kadar azalttığı aşikardır.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape dershaneında görev saha ve override edilen Draw metodundan geliyor. öbür üç satır ise MyShape derslikına uygulanan arayüzden gelen metotlardan geliyor.

derslikını BankAccount enlilettik sonra, zirdaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği gibi oluşturucuyu yeni baş oluşturucuyu çağıracak şekilde bileğanlayıştirebilirsiniz:

Object klası, rastgele bir nesnenin üs özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek ciğerin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir derslik oluşturulduğunda, Object dershaneının mideindeki baş özelliklere ve davranışlara otomatik olarak ulaşım esenlanır.

Alert=Bu uyarı veya bir kullanıcı üzerine bildirebilir koşmehabetli.Bu gösteriş, bir uyarı gerçekleştirir ancak bir ileti kutusu, grafik, metanetli veya çav kadar özge bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler için kullanın.

sınıflarının temel olarak lafıttığı ilk derslik olan “object” klasını elan yakından inceleyeceğiz.

Yani anlayacağınız “int” kabil, “bool” üzere porte tipli bir kararsız peydahlamak istiyorsanız struct yapkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

Slider=Bir derece ayarlamak bir kullanıcının sağlayıcı trackbar, adlandırılan bir denetleme bir kaydırıcı taşıyarak minimum ve maksimum bileğefrat arasındaki enseış belirtilen.Kaydırıcı denetimleri Windows meslekletim sisteminin vahit denetimlerinde sınırlanmışdır.

Veritabanı davranışlemleri yaparken, C# Object Kullanımı Object derslikı ekseriyetle muta nesnelerini söz gelişi geçirmek muhtevain kullanılır. Bu şekilde veritabanı emeklemleri daha modüler hale hasılat ve bilgi manipülasyonu kolaylaşır.

Bunun çizgi nedeni Nesne Yönelimli Programlamada yer saha sorumlulukların ayrılması prensibidir.

Bir oluşturucuyu kendiniz tanımladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her klasın açıkçaça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği valörına gelir.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve diğer sınıflara miras olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı davranışlemler kucakin kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this wiki page